Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Executive MBA - Stratégiai marketing Szakirányú Továbbképzés | Budapesti Metropolitan Egyetem

Executive MBA - Stratégiai marketing Szakirányú Továbbképzés Szakirányú továbbképzéseink

Ez neked szól...

ha a legmagasabb szintű hazai kommunikációs képzésen szeretnéd elmélyíteni meglévő tudásodat, ha szeretnél a kommunikációs szakma legkiválóbbjaitól tanulni, és ha szeretnél olyan erős elméleti tudásra és gyakorlatra szert tenni, amelyek segítik a karrierépítésed marketing területen.

A szakról röviden

Kimagasló marketingtudás, első kézből, a szakma legjobbjaitól. Az Executive MBA – Stratégiai marketing képzés a hazai oktatási rendszerben presztízsképzés, megerősített stratégiai kompetenciákkal. Jól ötvözi az erős elméleti alapokat és a gyakorlatközpontú esetfeldolgozást. A képzés a marketing menedzsment teljes spektrumát átöleli, és a programban megtalálható néhány speciális, máshol nem hallgatható téma. A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik képesek az üzleti-, és vállalati szektor közép- és felsőszintű marketing menedzseri feladatok ellátására.


Executive MBA – Stratégiai marketing szaktanácsadó

OH nyilvántartásba vételi határozat száma: FF/1944-2/2015


Executive MBA – Stratégiai marketing szakközgazdász

OH nyilvántartásba vételi határozat száma: FF/1943-3/2015

Gyakorlati lehetőségek az oktatás folyamán

A második félév során a hallgatók egy projektfeladatot dolgoznak ki, amelyben valós marketing problémával találkoznak. A csoportos feladat kidolgozásával a tanult tantárgyakat gyakorlatba lehet ültetni, hogy elkészülhessen a marketingstratégia az érintett szervezeteknek.

Marketing igazgató/vezető/munkatárs Marketingkommunikációs igazgató/vezető/munkatárs Kereskedelmi igazgató/menedzser/munkatárs Márkamenedzser/brand manager Marketing tanácsadó/specialista Marketingkommuniációs tanácsadó/specialista A marketing-, média- és reklámügynökségek állásai Kis-közép és nagyvállalatok kereskedelmi és marketing állásai Állami vállalatok, önkormányzati cégek marketinges állásai …és saját magunk jobb menedzselése által a saját lehetőségeink is nőnek.

Marketingkutatás és -tervezés, Tréning - együttműködés és kreativitásfejlesztés, Stratégiai gondolkodás, Trade marketing, Fogyasztói magatartás, Kisvállalati marketing, Direkt marketing, Marketing pénzügyi menedzsmentje, Sales – az eladás művészete, Nyilvánosságkezelés – politikai pr és marketing

  • Executive MBA Stratégiai marketing szak: A képzésre bármely alapszakot végzett szakemberek jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték.
    Executive MBA Stratégiai marketing szakközgazdász szak: A képzésre közgazdász alapszakot végzett szakemberek jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték.

"Örülök, hogy stratégiai marketing másoddiplomám megszerzésére megtaláltam azt az iskolát, amelyet már régóta kerestem: - egy olyan képzést, ami magába foglal mindent, amit ma egy szakmailag felkészült marketingesnek tudnia kell - szombatonkénti oktatást, hogy munka mellett is könnyen elvégezhető legyen az iskola - kiváló szakmai előadókat - mosolygós, segítőkész tanárokat és dolgozókat - naprakész infrastruktúrát Kihagytam valamit? Nem probléma… Egészen biztos vagyok benne, hogy a METU-n megtalálod."
Gregor Judit
I. féléves hallgató

Személyesen
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
1117 Budapest,Infopark sétány 1., Infopark I épület, 309-es iroda

Elektronikus formában

https://metropolitan.hu/sztk-erdeklodes


Telefonon
Budapesti Metropolitan Egyetem, Szakirányú Továbbképzési Központ
+36 1 273 2413Hallgatóinknak
Hétköznapokon 8:00-17:00 között a +36 1 273 2467-es telefonszámon, illetve az alábbi elérhetőségeken: 
https://metropolitan.hu/ugyintezek

Ők is nálunk tanítanak